Om os

eHealth City Svendborg er et projektsamarbejde mellem Syddansk Universitet, Svendborg Kommune, Odense Universitetshospital og Public Intelligence.

Syddansk Universitet – Mærsk McKinney Møller instituttet har med deres Tekniske Fakultet, tæt samarbejde med det omgivende samfund. Samarbejdet bygger på konstruktiv dialog og en konstant gensidig søgen efter nye muligheder for at styrke og udvikle vækst, velstand og velfærd.

Svendborg Kommune har historisk set haft et særligt fokus på og stor succes med telesundhedsløsninger og e-løsninger. Sammenholdt med byens gode digitale infrastruktur gør det Svendborg til den oplagte by til videre udvikling i og til titlen som verdens første eHealth City.

OUH – Odense Universitetshospital og Svendborg Sygehus er både kendt og anerkendt i arbejdet med telesundhed og i bevægelsen mod nyt OUH er der  behov for nytænkning i både teknologi og samarbejdet med kommunerne.

Public Intelligence er et odenseansk konsulentfirma med speciale i velfærdsinnovation. Brugerinddragelse er kernen i alt, hvad Public Intelligence arbejder med. I eHealth City Svendborg projektet benyttes Public Intelligences innovationsmetode, som er en systematisk tilgang til innovation inden for sundhedsområdet, der er målrettet offentlige organisationer.